Přihlásit | Registrace | Zapomněli jste heslo?

La Bouchée

 
Údolní 33
Brno  602 00
T: +420 542 212 560
E: info@labouchee.cz
W: www.labouchee.cz
Region: Jižní Morava
GPS: 16.5987735, 49.1977025,0  ukázat na mapě

Francouzské slovo La Bouchée [labušé] znamená sousto či soustíčko a dalo základ českému výrazu labužník. A jako labužníci si budete určitě připadat i v naší restauraci. Naši kuchaři vaří výhradně z čerstvých surovin, které si osobně vybírají. Pro jehněčí maso v prvotřídní biokvalitě jezdí rovnou k chovatelům z Bílých Karpat, vyzrálé hovězí a bio kozí sýr přiváží z farem na Vysočině. Ryby i zeleninu nakupují denně a zelené bylinky, kterými ochutí vaše jídlo, vyrostly přímo na zahrádce restaurace. A nezapomeňte vyzkoušet také snoubení gurmánských lahůdek se skvělým vínem z moravských vinic!
Průměrná útratanad 200 Kč
Otevírací dobaPo-So 11.00-23.00 Ne 11.00-22.00
Kapacita restaurace100
Kapacita kongres34
Languages spokenanglický jazyk, německý jazyk
Akceptované platbyvšechny druhy platebních karet
ŠéfkuchařDittrich Jiří, Pavlica Vlastimil
Nápojemístní vína
Další
polední menu, parking před restaurací, bioprodukty, vegetariánská jídla, konferenční prostory a vybavení
La Bouchée; bio jehněčí; Ochutnejte Česko, Stezky dědictví La Bouchée;  Ochutnejte Česko, Stezky dědictví La Bouchée; tartar z tolstolobika; Ochutnejte Česko, Stezky dědictví La Bouchée;  Ochutnejte Česko, Stezky dědictví La Bouchée; interiér; Ochutnejte Česko, Stezky dědictví La Bouchée; interiér; Ochutnejte Česko, Stezky dědictví La Bouchée; interiér; Ochutnejte Česko, Stezky dědictví La Bouchée; interiér; Ochutnejte Česko, Stezky dědictví La Bouchée;  Ochutnejte Česko, Stezky dědictví La Bouchée; bui jehněčí; Ochutnejte Česko, Stezky dědictví
SPECIALITY
  • Šlehaný bio kozí sýr z farmy Chrastavec na pečené červené řepě sypaný praženými dýňovými semínky
  • Bio jehněčí maso konfitované s čerstvým tymiánem podávané na cibulovém zelí s domácím žemlovým knedlíkem
  • Dančí hřbet pečený medium doplněný karotkovo-dýňovým pyré s ostružinovou omáčkou a praženým dýňovým semínkem
  • Jablko pečené s rozinkami a s drobenkou z vlašských ořechů doplněné domácí skořicovou zmrzlinou
  • Jídelní lístek reaguje na nabídku čerstvých sezonních surovin a je několikrát ročně obměňován. Aktuální speciality najdete na www.labouchee.cz

Hodnocení restaurace

(1 = nejlepší, 5 = nejhorší)

Atmosféra:
2
Obsluha:
1
Jídelní lístek:
2
Označení:
5
Jídlo a pití:
1
Celkové hodnocení:
2.2
Hodnotilo 1 hostů.

Poslední recenze

13.12.2011 04:29

...parada, kvalita, jen sjem delsi dobu cekali,mila obsluha
Atmosféra:
2
Obsluha:
1
Jídelní lístek:
2
Označení:
5
Jídlo a pití:
1
Celkem:
2.2
všecny recenze
 
 
HOME
Sponzori

Copyright © 2010 Heritage Trails. Všechna práva vyhrazena.   |   Powered by FlexiWeb

heritage trails