This is alternative content.

Najít restauraci > Podle šéfkuchaře
Přihlásit | Registrace | Zapomněli jste heslo?

Restaurace podle šéfkuchaře

   |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |  

La Bouchée

 
Údolní 33
Brno  602 00
T: +420 542 212 560
E: info@labouchee.cz
W: www.labouchee.cz
Region: Jižní Morava
La Bouchée; bio jehněčí; Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíLa Bouchée;  Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíLa Bouchée; tartar z tolstolobika; Ochutnejte Česko, Stezky dědictví
SPECIALITY
  • Šlehaný bio kozí sýr z farmy Chrastavec na pečené červené řepě sypaný praženými dýňovými semínky
  • Bio jehněčí maso konfitované s čerstvým tymiánem podávané na cibulovém zelí s domácím žemlovým knedlíkem
  • Dančí hřbet pečený medium doplněný karotkovo-dýňovým pyré s ostružinovou omáčkou a praženým dýňovým semínkem
  • Jablko pečené s rozinkami a s drobenkou z vlašských ořechů doplněné domácí skořicovou zmrzlinou
  • Jídelní lístek reaguje na nabídku čerstvých sezonních surovin a je několikrát ročně obměňován. Aktuální speciality najdete na www.labouchee.cz
 
 
HOME
Sponzori

Copyright © 2010 Heritage Trails. Všechna práva vyhrazena.   |   Powered by FlexiWeb

heritage trails