This is alternative content.

Najít restauraci > Podle města
Přihlásit | Registrace | Zapomněli jste heslo?

Restaurace podle města

   |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |      |  

Glamour

 
Hybešova 30
Brno  602 00
T: +420 601 500 060
E:  info@restaurant-glamour.cz
W: www.restaurant-glamour.cz
Region: Jižní Morava
Restauarce Glamour okouzlí půvabným interiérem, čisté linie můžete obdivovat jak v prostoru, tak i na talíři.
Glamour,Ochutnejte cesko, Stezky dedictviGlamour,Ochutnejte cesko, Stezky dedictviGlamour,Ochutnejte cesko, Stezky dedictvi
SPECIALITY
  • bramborový krém s restovanými houbami
  • pstruh s brambůrkami, zeleninou a bylinkami pečený v papilotě
  • pečené kachní prso s glazovanými cibulkami

La Bouchée

 
Údolní 33
Brno  602 00
T: +420 542 212 560
E: info@labouchee.cz
W: www.labouchee.cz
Region: Jižní Morava
La Bouchée; bio jehněčí; Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíLa Bouchée;  Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíLa Bouchée; tartar z tolstolobika; Ochutnejte Česko, Stezky dědictví
SPECIALITY
  • Šlehaný bio kozí sýr z farmy Chrastavec na pečené červené řepě sypaný praženými dýňovými semínky
  • Bio jehněčí maso konfitované s čerstvým tymiánem podávané na cibulovém zelí s domácím žemlovým knedlíkem
  • Dančí hřbet pečený medium doplněný karotkovo-dýňovým pyré s ostružinovou omáčkou a praženým dýňovým semínkem
  • Jablko pečené s rozinkami a s drobenkou z vlašských ořechů doplněné domácí skořicovou zmrzlinou
  • Jídelní lístek reaguje na nabídku čerstvých sezonních surovin a je několikrát ročně obměňován. Aktuální speciality najdete na www.labouchee.cz

Moravská chalupa

 
Křížkovského 47
Brno  603 73
T: +420 543 143 100
E: mch@voronez.cz
W: http://www.orea.cz/moravskachalupa
Region: Jižní Morava
Kousek venkova uprostřed velkoměsta. Restaurace vybudovaná ve staré chalupě leží nedaleko centra Brna v areálu hotelu Voroněž a nabízí tradiční českou a moravskou kuchyni doplněnou kvalitním moravským vínem.
Moravská chalupa, Interiér, Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíMoravská chalupa, Vinný sklípek, Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíMoravská chalupa, Prostřená tabule, Ochutnejte Česko, Stezky dědictví
SPECIALITY
  • pečená kachna se zelím a knedlíkem
  • dršťková polévka
  • smažené sušené švestky v těstíčku s jahodovou omáčkou

Nebeský mlýn

 
Palackého třída 91
Brno  612 00
T: +420 541 210 221
E: nebeskymlyn@nebeskymlyn.cz
W: http://www.nebeskymlyn.cz
Region: Jižní Morava
Stylově zařízenou restauraci najdete v historickém mlýně na okraji Brna, kde na Vás dýchne kouzlo dávných časů.
Nebeský mlýn, Bar, Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíNebeský mlýn, Pečená kachna na mnoho způsobů, Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíNebeský mlýn, Pečená kachna na mnoho způsobů, Ochutnejte Česko, Stezky dědictví
SPECIALITY
  • kachna na různé způsoby (např. s višňovou omáčkou)
  • moravská kyselica se smetanou
  • bramborová placka s povidlím a mákem

Pegas

 
Jakubská 4
Brno  602 00
T: +420 542 210 104
E: reception@hotelpegas.cz
W: http://www.hotelpegas.cz/
Region: Jižní Morava
Hlavní specialitou podniku je především vlastní pivo. Jedná se o nefiltrovaný a nepasterizovaný nápoj, k výrobě se používají i pšeničné slady.
Pegas, Guláš Pegas, Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíPegas, Pivovar, Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíPegas, Interiér, Ochutnejte Česko, Stezky dědictví
SPECIALITY
  • pečená žebra
  • moravská bašta (různé druhy mas a knedlíků, zelí)
  • guláš Pegas
  • svíčková na smetaně

Plzeňka - hotel International

 
Husova 16
Brno  659 21
T: +420 542 122 111
E: sales@hotelinternational.cz
W: http://www.hotelinternational.cz/
Region: Jižní Morava
Restaurace Plzeňka, součást hotelu ležícího v centru Brna v blízkosti hradu Špilberk, se specializuje na typickou českou a moravskou kuchyni.
Hotel International, Kachna s jablečným zelím, Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíHotel International, Pivovarský hovězí guláš s žemlovými knedlíky, Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíHotel International, Pečené koleno, Ochutnejte Česko, Stezky dědictví
SPECIALITY
  • pivovarský kližkový hovězí guláš s žemlovými knedlíky
  • svíčková na smetaně
  • kachna s jablečným zelím
  • domácí tlačenka s octem a cibulí

Prominent

 
Křížkovského 496/20
Brno  603 00
T: +420-543 122 002
E: sales@hibrno.cz
W: www.hibrno.cz
Region: Jižní Morava
Holiday Inn, Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíHoliday Inn, Ochutnejte Česko, Stezky dědictvíHoliday Inn, Ochutnejte Česko, Stezky dědictví
SPECIALITY
  • silný hovězí vývar s nokem z kachních jater
  • filátka z candáta pečená na česnekovém másle
  • konfitovaná telecí líčka na červeném víně
  • povidlové taštičky sypané mletými ořechy

Sunset restaurace

 
IBC, Příkop 4 , 9.patro
Brno  60200
T: +420 545 176 565
E: info@sunset-restaurant.cz
W: www.sunset-restaurant.cz
Region: Jižní Morava
Sunset je nekuřácká restaurace s venkovní terasou, umístěná na střeše IBC centra. Z restaurace je krásný výhled nejen na historické centrum, ale také na celé panorama Brna.
SPECIALITY
  • Paštika z kachních jatýrek s želé z brusinek a růžového sektu na hruškovém pyré
  • Hovězí líčka na červeném víně s restovanou kořenovou zeleninou a cibulovo-bramborovou kaší
  • Dančí guláš s restovanými žampiony, marinovanou červenou cibulí a noky špekového knedlíku
  • Domácí skořicový lívanec plněný malinovým tvarohem s omáčkou z pravé vanilky

U Semináru

 
Smetanova 30
Brno  602 00
T: +420 549 213 648
E: useminaru@seznam.cz
W: www.useminaru.cz
Region: Jižní Morava
Vraťte se s námi do časů Hrabalových Postřižin a zavítejte do naší restaurace v centru Brna s interiérem a atmosférou první republiky.
U Semináru; Interiér; Ochutnejte Česko; Stezky dědictvíU Semináru; Interiér; Ochutnejte Česko; Stezky dědictvíU Semináru; Interiér; Ochutnejte Česko; Stezky dědictví
SPECIALITY
  • tatrák z pečeného bůčku s čerstvým chlebem a pečenou česnekovou palicí
  • tafelspitz – tradiční pokrm Rakouska - Uherska; vařené hovězí maso ( květová špička ) s kořenovou zeleninou v hovězím vývaru, strouhané restované brambory s majoránkou, studená pažitková omáčka a jablečný křen
  • pečené kuřecí stehno na majoránce plněné žemlovou nádivkou, houbové krupoto
 
 
HOME
Sponzori

Copyright © 2010 Heritage Trails. Všechna práva vyhrazena.   |   Powered by FlexiWeb

heritage trails